Ed Sheeran a ales ce nume o să poarte fiica sa. Artistul a devenit tată a doua oară alături de Cherry Seaborn, soția sa

0

Ed Sheeran a ales numele fiicei sale. Cântărețul în vârstă de 31 de ani a devenit pentru a doua oară tată în luna mai a anului acesta. Alături de soția sa, Cherry Seaborn, interpretul mai are o fiică în vârstă de un an. Prima fiică a artistului poartă numele unic de Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Ed Sheeran și-a obișnuit deja admiratorii cu alegerile unice pe care le face când vne vorba de numele copiilor. Dacă la primul bebeluș a ales un nume care să ateste dragostea acestuia pentru muzică, la cel de-al doilea, Sheeran a decis să-i ia pe toți prin surprindere. Cea de-a doua fiică a artistului se va numi Jupiter Seaborn Sheeran, scriu publicațiile externe.

Ed Sheeran a ales numele fiicei sale

Publicațiile internaționale spun că numele ales de artist ar avea o semnificație aparte pentru acesta. Cântărețul melodiei Shape of You a fost ajutat de soția sa în a lua o hotărâre definitivă. Un apropiat al cuplului a oferit mai multe informații pentru publicația The Sun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Conform acestuia, ”Ed și Cherry au ales numele împreună și l-au îndrăgit din prima clipă datorită faptului că este unic”.

Ed și Cherry au adus pe lume primul copil în anul 2020. Artistul a ținut secretă sarcina soției până la momentul nașterii.

Cea de-a doua sarcină, cu Jupiter, a fost la rândul său păstrată secretă de către cei doi.

Ed a anunțat că a devenit pentru a doua oară tată printr-o postare pe care a făcut-o pe contul său personal de Instagram.

Povesetea de dragoste dintre Eh Sheeran și Cherry Seaborn

Ed Sheeran și Cherry Seaborn trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Cei doi se cunosc încă din adolescență. Ed și soția sa s-au întâlnit pentru prima dată pe holurile liceului Thomas Mills din Framlingham.

Se spune că artistul ar fi plăcut-o pe cea care avea să-i devină soție încă din acea perioadă. După ce și-au încheiat studiile, Cherry a plecat la Universitatea Duke, în Carolina de Nord, SUA.

Sheeran și fosta sa colegă de clasă nu s-au mai văzut pentru o perioadă îndelungată de timp. Aceștia s-au întâlnit întâmplător în New York printr-un prieten comun. În 2015 existau zvonuri potrivit cărora Ed și Cherry ar avea o relație amoroasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed și Cherry nu au avut nevoie de foarte mult timp pentru a-și da seama că sunt perfecți unul pentru celălalt. În anul 2016, Ed și Cherry au decis să aibă o relație la distanță, pentru ca ulterior Cherry să se mute din nou în Marea Britanie. Artistul a declarat în trecut faptul că melodia sa Perfect a fost inspirată de povestea sa de dragoste cu Cherry.

Ed și Cherry s-au logodit în anul 2018, iar nunta lor a fost făcută în secret. Acum cei doi au împreună o familie frumoasă și se iubesc la fel de puternic ca în prima zi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele