UPDATE: Elena Udrea susține că foarte bolnavă și persecutată politic în România

2

Curtea de Apel din Sofia s-a pronunţat, joi, pe cererea Elenei Udrea de înlocuire a arestului cu arestul la domiciliu. Solicitarea sa a fost respinsă.

Decizia magistraţilor bulgari este definitivă.

Udrea rămâne în arest până la extrădarea sa în România!

Știre inițială

Elena Udrea a fost audiată miercuri, 13 aprilie, în Bulgaria, în procesul de extrădare. Fosta ”iubire” a lui Traian Băsescu a contestat măsura arestului preventiv şi a cerut să fie reținută la domiciliu, într-o casă pe care a închiriat-o în Bulgaria.

 

Avocații Elenei Udrea au cerut permis de ședere în Bulgaria pentru clienta lor, motivând că în România ar fi subiect de persecuție politică. Apărarea a menționat și că, la precedenta încarcerare, Udrea ar fi primit amenințări cu moartea în penitenciar.

Elena Udrea va afla pe 19 aprilie dacă va fi extrădată.

Cei 3 judecători au cerut mai multe probe din Romania pentru a vedea care sunt condițiile de detenție, după ce avocații au spus că a avut parte de condiții inumane în penitenciar.

Vezi și Udrea, la mâna instanței din Bulgaria

Udrea a lăudat justiția din Bulgaria și a cerut azil politic în Grecia, spunând că este foarte bolnavă. Aceasta a depus acte medicale în acest sens, subliniind că tratamentul ar putea fi administrat doar în Grecia.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele