Cristian Ghinea îl critică deschis pe primarul Capitalei

I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi

0

Cristian Ghinea îl critică deschis pe primarul Capitalei. Ministrul fondurilor europene afirmă că Nicușor Dan ”suferă de sindromul de “mesia din debara”.

 

”Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule”, afirmă Ghinea, referindu-se la scandalul legat de bugetul Capitalei, respins în Consiliul General, după ce consilierii USR PUS au refuzat să-l susţină.

”E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol.(…) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, afirmă Ghinea.

Ghinea îl acuză pe Nicuşor Dan că nu vorbeşte cu consilierii USR PLUS şi îi aminteşte că alegerile în Bucureşti au fost câştigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General.

Vezi și Nicușor Dan așteaptă de la USR PLUS propria variantă de buget pentru București

”I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea.

Ministrul afirmă că Nicuşor Dan ”face bugetul ca Firea”.

Ghinea a subliniat că se va opune să fie adus pe masa coaliţiei, ”şi aşa foarte complicată”, faptul că ”nu se înţeleg la Iaşi, la Bucureşti”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele