Eva, fiica Andrei Măruță, și-a uimit mama din nou cu replicile ei uimitoare. ”Prea tânără te-ai căsătorit”

0

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Are doi copii cu care se mândrește, inclusiv pe rețelele de socializare, acolo unde recent a postat o conversație buclucașă între ea și Eva, fiica sa. Micuța i-a ”reproșat” mamei sale că s-a căsătorit mult prea devreme.

Andra Măruță a purtat o discuție cu fiica sa despre căsătorie și nuntă, iar momentul a fost filmat. Ulterior, cântăreața a urcat imaginile pe rețelele de socializare, iar videoclipul cu fiica ei s-a viralizat.

Replicile uluitoare cu care Eva și-a uimit mama

Celebra cântăreață i-a spus fiicei sale că s-a căsătorit la vârsta de 22 de ani și că de atunci trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață. Eva a fost surprinsă de spusele mamei sale.

Eva, fiica Andrei Măruță, i-a spus mamei sale că, din punctul ei de vedere, s-a căsătorit mult prea devreme. De aceeași părere a fost și David, fiul celebrei cântărețe. Andra Măruță a izbucnit în râs.

”Prea tânără te-ai căsătorit. La 22 de ani să te căsătorești, Doamne ferește”, a spus micuța.

Ce răspuns i-a dat Andra fiicei sale

Nu este prima dată când Eva Măruță ajunge virală pe întreg Internetul cu replicile pe care le dă în discuțiile cu părinții ei. Andra Măruță i-a explicat fiicei sale că ea și soțul ei se iubeau extrem de mult, așa că nu au mai dorit să aștepte până la marele eveniment.

”Am fost prea tânără?! De ce, dragă, eram prea tânără?! Eu l-am iubit foarte mult pe tati și tati pe mine și am zis că nu mai are rost să mai așteptăm”, a răspuns Andra.

Ieri, a fost sărbătoare mare în familia cântăreței. Andra Măruță a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Totodată, ieri s-au împlinit 14 ani de când vedeta și soțul ei s-au cununat religios și și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu.

Frumoasa cântăreață a postat un tik tok cu această discuție:

@andra @Eva Maruta @davidmaruta @catalinmaruta 💜💜💜 #14ani ♬ sunet original – Andra

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele