Femeia care a lovit-o pe desigerul Cristina Joia a fost reținută de polițiști

0

Femeia care a lovit-o pe desigerul Cristina Joia a fost reținută de polițiști marți dimineață, după ce în cursul nopții a fost dusă la audieri. Aceasta a afirmat că a agresat-o pe tânăra de 20 de ani, pentru că ar fi înjurat-o și i-ar fi rupt ștergătorul mașinii.

 

Întrebată de presă care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, în magazin, aceasta a spus: “Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…”.

Femeia bănuită de lovirea designerului Cristina Joia a fost reţinută, după ce a fost audiată la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Femeia, calmă și reținută, a spus că a lovit-o pe artistă pentru că aceasta i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină. Fapt, evident, mincinos.

Altă declarație mincinoasă a fost aceea că ar fi lovit-o doar cu un pumn, însă designerul are nasul spart în mai multe locuri, oasele sfărâmate, fapt de indică lovituri repetate.

Femeia a fost găsită de polițiști la o adresă din Sectorul 5 și nu s-a opus arestării.

Vezi și Casoteca.ro/magazin

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

Cristina Joia

Cristina Joia

“La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cristina Joia – mărturie șocantă

Totul a pornit de la faptul că designerul i-a spus femeii violente să îți parcheze mașina în altă parte, nu pe trecerea de pietoni.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Vezi și Poliția se revoltă împotriva protecției pe care politicul o oferă clanurilor criminale

Cristina Joia: „Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn nu ar fi fost atât de grav. Sunt, practic, tăiată și oasele din interior secționate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă și o să afle că…. Am început să fim conduși de clanuri de interlopi și să îți fie frică să iei poziție în ceva ce crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri și să parchezi regulamentar.”

 

Echipa operativă a reluat cercetarea la fața locului și a audiat angajații care au fost de față în momentul în care Cristina Joia a fost agresată. În plus, au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Așa a fost identificată și agresoarea, o tânără de 34 de ani, care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenția că a parcat neregulamentar.

Pas cu pas – agresiunea

Primul schimb de replici între cele două femei a avut loc când Cristina Joia a întrebat-o pe șoferiță de ce a parcat neregulamentar și a blocat practic intrarea în parcarea magazinului. Și cum a început să o înjure, Joia și-a continuat drumul în magazin.

Câteva momente mai târziu, agresoarea a revenit furioasă în magazinul unde Cristina Joia își făcea liniștită cumpărăturile și, profitând de neatenția ei, a lovit-o violent. Totul a durat câteva secunde, iar apoi agresoarea a dispărut fără urmă.

Imaginile atacului, devenite acum probă în dosarul penal, sunt înspăimântătoare. O recunosc și reprezentanții magazinului care susțin că sunt oripilați de un asemenea comportament.

„Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acțiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni și nu suntem de acord cu aceste modalități barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaștem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, spun ei.

Printre cei care au despus mărturie se numără și casiera care a ieșit din magazin spre mașina atacatoarei și astfel a reușit să rețină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliției.

Între timp, probele strânse de polițiști vorbesc despre o posibilă acuzație de loviri și alte violențe. Autoritățile așteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzației la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele