Ferrari în 2020, la cea mai slabă poziționare în Formula 1 din 1981

0
- Reclama -

De 16 ori campionă în clasamentul constructorilor, Ferrari trece printr-un moment extrem de dificil. Compania e pe locul 5 în clasamentul constructorilor, cea mai slabă poziţie din 1981 încoace. Ferrari este singurul constructor care a participat în fiecare sezon de Formula 1 începând cu 1950.

 

Ferrari trece printr-un moment foarte dificil în Formula 1. Se află pe locul 5 în clasamentul constructorilor după primele 7 curse.

Din 1981, Ferrari a terminat mereu în primii 4 constructori.

Sezonul 2020 este unul de coşmar pentru Charles Leclerc şi Sebastian Vettel. Primul a reuşit să termine pe locul 2 în Austria şi pe 3 la Silverstone. Vettel nu a terminat mai sus de locul 6.

- Reclama -

Maserati Ghibli și Maserati Quattroporte primesc și versiuni Trofeo

În weekend, pe circuitul de la Spa din Belgia, a venit dezastrul: Lelcerc a terminat pe poziţia 14, în timp ce Vettel a terminat pe locul 13.

Din 2010, de la Silverstone, nu s-a mai întâmplat ca ambii piloţi Ferrari să treacă linia de finiş în afara top 10, fără a lua în calcul retragerile.

Presiunea creşte pe principalul Ferrari, Mattia Binotto, cel care se luptă pentru post. „Suntem dezamăgiţi şi furioşi, la fel ca şi fanii noştri”, a spus Binotto după cursa de la Spa.

„Trebuie să muncim din greu. Sunt multe lecţii de învăţat după acest weekend. Trebuie să ne asigurăm că rămânem puternici, împreună, şi că vom face tot ce putem. Urmează două curse importante pentru echipă în următoarele două săptămâni şi pe acestea ne concentrăm. Dar trebuie să fim şi realişti. Nu ne putem aştepta la miracole. Maşina este cum este. Nu suntem atât de puternici cum ne-am dori să fim”, a declarat Sebastian Vettel, pilot Formula 1.

Țineți aerul curat în casă cu un purificator Sharp – îl găsești pe Casoteca.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele