Firea l-a acuzat pe Pieleanu că a trădat-o

0
- Reclama -

Gabriela Firea este furioasă și pare că aruncă acuze în toate direcțiile. Surse din zona apropiată PSD susțin că soția lui Pandele ar fi extrem de anxioasă din cauza auditului pe care l-a anunțat noul Primar, Nicușor Dan. Dialogul s-a desfășurat la Antena 3.

 

În plus, în piață se vorbea că Dana Budeanu ar fi primit un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile Parlamentare, dacă Firea ar fi câștigat Primăriei Capitalei. Acum că fostul primar nu mai face această listă, Budeanu este departe de listă, chiar dacă a susținut-o frenetic pe Firea și a aruncat cu acuze mincinoase asupra actualului Primar.

Într-un dialog cu Marius Pieleanu, sociologul de casă al PSD, fostul primar l-a acuzat că ar fi trădat-o.

Gabriela Firea i-a spus lui Pieleanu că aşteaptă scuze de la Curs-Avangarde, cu care PSD a încheiat un contract pentru exit-pollul prezentat duminică seară.

- Reclama -

Firea ar vrea și ea renumărarea voturilor

Pieleanu i-a transmis lui Firea că va primi toate explicaţiile ştiinţifice pentru diferenţele dintre exit-poll şi votul din cursul zilei. Cu toate astea, fostul primar şi-a continuat tirul de acuzaţii.

Gabriela Firea: A fost un exit-poll comandat de PSD. Aşteptăm scuze pentru că după exit-poll oamenii noştri au fost demobilizaţi în toate secţiile de votare, au fost alungaţi din secţii: ”Aţi pierdut, plecaţi, de ce mai staţi aici?”.

Marius Pieleanu: În clipa în care BEC va finaliza numărătoarea, veţi primi evoluţia votului pe minute dacă vreţi şi explicaţiile ştiinţifice.

Gabriela Firea: Atunci cum ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi?

Marius Pieleanu: Nu ştiu despre ce vorbiţi.

Gabriela Firea.: Avem prieteni comuni care mi-au transmis că dumneavoastră ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi. Eu ştiam că sunteţi sociolog nu Nostradamus.

Marius Pieleanu: Deci aţi auzit de la un prieten…

Gabriela Firea: Unii sunt lângă dumneavoastră în platou. Nu veţi putea.

Marius Pieleanu: Lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de explicarea instrumentelor cu care am lucrat.

Gabriela Firea: E bine spus instrumentele, reveniţi la realitate. Sunt instrumente, dar nu sociologice, din altă zonă.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele