Firea e în faliment, dar organizează festival de folclor

0

Consilierul general Ana Ciceală spune că, deși primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă că municipalitatea se află în faliment, Primăria demarează achiziții pentru organizarea unui festival de folclor care costă 1,4 milioane de lei. Ciceală spune că banii puteau fi folosiți pentru plata datoriilor.

„Suntem în faliment nedeclarat” spunea primarul Capitalei acum câteva zile. Între timp, pe SICAP (platforma de achiziții publice), au apărut noi achiziții pentru organizarea Festivalului de Folclor. În total, costurile pentru acest eveniment se ridică la nu mai puțin de 1,4 milioane de lei. Încă o dovadă că Gabriela Firea una spune și alta face. Cu banii alocați în ultimii trei ani instituțiilor care se ocupă de bâlciuri, festivaluri și statui, Primăria ar fi putut plăti mare parte din datoriile RADET, iar cu banii dați companiilor municipale ar fi reparat mare parte din rețeaua de termoficare din Capitală”, a scris consilierul Ana Ciceală pe Facebook.

Firea spunea că primăriile Bucureștiului sunt în faliment nedeclarat. Evident, alte primării, nu au astfel de probleme, cu toate că au investiții în derulare.

Citește și Firea crede că ar putea exista „o mână criminală” în colonul său

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele