Focar de coronavirus la spitalul din Sinaia

0

Trei medici şi opt asistente medicale care lucrează în Spitalul Orăşenesc din staţiunea Sinaia au fost depistaţi ca fiind infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 în urma unei testări făcute la nivelul unităţii sanitare.

 

Având în vedere numărul mare de infectări, activitatea a fost suspendată în mai mule secţii ale unităţii medicale, inclusiv chirurgie, bloc operator şi Terapie Intensivă. “Conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi Spitalul Orăşenesc Sinaia, în urma monitorizării stării de sănătate a personalului medical din cadrul unităţii sanitare de pe Valea Prahovei, trei medici şi opt asistente au fost identificaţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2.

Ca urmare a acestui fapt, a fost dispusă suspendarea activităţii, pentru următoarele 14 zile, în: Compartimentul Chirurgie Generală, Compartimentul ATI, Blocul Operator şi Compartimentul Endoscopie” informează, joi, Prefectura Prahova.

Pacienţii internaţi în secţiile a căror activitate a fost suspendată temporar au fost transferaţi către alte spitale. Cadrele medicale infectate au intrat în izolare, a fost demarată ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi şi carantinarea acestora. Activităţilor spitalului se desfăşoară “în program şi ritm normal”, mai transmit autorităţile judeţene.

Firea se consideră furată de toată lumea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele