Funcţionalitatea ChatGPT poate fi extinsă

0
- Reclama -

OpenAI anunţă că ChatGPT va avea suport pentru plugin-uri, care vor putea fi activate pentru a creşte funcţionalitatea chatbot-ului şi a-i oferi acestuia acces la noi surse de informaţii.

 

ChatGPT va suporta atât plugin-uri create atât de producătorul său, OpenAI, cât şi plugin-uri dezvoltate de terţi. OpenAI a creat deja două plugin-uri – unul de navigare web şi un interpret de cod.

Primul îi va permite chatbot-ului să caute pe internet răspunsurile la întrebările utilizatorilor. Este o mişcare de mare risc din partea OpenAI, aşa cum recunosc şi reprezentanţii companiei.

Pe de o parte, ChatGPT poate dobândi acces la informaţii la care nu avea până acum, inclusiv la informaţii din ultimii doi ani, care lipsesc din setul de date cu care a fost antrenat.

- Reclama -

Subiecte simulare Evaluarea Națională Limba și literatura română 2023

Pe de altă parte, dacă informaţiile sunt luate din surse care nu prezintă încredere, creşte riscul ca chatbot-ul să ofere informaţii false şi vină cu un număr mai mare de răspunsuri inventate.

Al doilea plugin este un interpret de cod Python, care funcţionează într-un mediu izolat şi protejat cu firewall, cu suport pentru upload-ul fişierelor şi descărcarea rezultatelor.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele