Fundația Dăruiește Viața refuză o donație de 11.000 de euro din partea trupei Holograf: “Ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați”

0

Fundația Dăruiește Viața, care a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru construcția unui spital de oncologie și radioterapie pediatrică, anunță pe pagina de Facebook că a comunicat reprezentantului trupei Holograf ”că acești 11.000 de euro, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG uri care se ocupă de copiii defavorizați.”

Libertatea scrie că Dan Bittman a încasat 11.000 de euro pentru a prezenta spectacolul organizat de primarul Daniel Florea pentru a marca 50 de ani de la prima atestare documentară a Sectorului 5. În plus, trupa Holograf a primit alţi 11.000 de euro pentru a cânta la acelaşi eveniment.

Redăm integral postarea Fundației Dăruiește Viață

”Pe pagina de FB a trupei Holograf a apărut un anunț privind donarea sumei de 11.000 de euro către proiectul asociației noastre.

Ținem să facem următoarele precizări :

Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

Am comunicat reprezentantului trupei Holograf că acești 11.000 de eur, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG uri care se ocupă de copiii defavorizați.

Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie.”

Citește și Cristian Tudor Popescu:Săracu Livache! Știa el ce știa când a zis că sunt elemente care arată că e lovitură de stat

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele