Gabriela Firea noul șef PSD cu voia lui Dan Voiculescu și sprijinul Antena3

0

Total nemeritat, dar Dan Voiculescu, un turnător, un hoț deja condamnat, un mare manipulator, tată de copii, niște doamne acum, și ele cu probleme penale, este foarte aproape de cea mai mare izbândă politică a sa. Să pună mâna pe PSD!

Incapabil să construiască un partid care să convingă mai mult de 2-3 procente din populația cu drept de vot a României, Dan Voiculescu, infractorul condamnat pentru că a furat zeci de milioane de euro de la români, a băgat calul troian in PSD.

Gabriela Firea, calul troian al lui Dan Voiculescu

La fel de avid după putere precum grecul Menelaos, Dan Voiculescu a inventat, probabil fără să vrea, un cal troian al lui, unul mai mic, cu față comercială și de sex feminin: Gabriela Firea.

Știristă, apoi șef de publicație economică, Gabriela Firea a ajuns Primar al Bucureștiului, primul cu acte în regulă aparținând PSD, când PSD avea mare nevoie de un om curat. Acum, Gabriela Firea deține a doua funcție în stat după Președintele României, dacă luăm în calcul votanții, fosta jurnalistă poate fi, ușor, cu presă favorabilă, cel mai puternic PSD-ist.

Brusc, Antena 3 e s-a supărat pe Liviu Dragnea!

Speranța eliberării din închisoare a infractorului patron al Antenelor, Dan Voiculescu, fac mare discordie între Liviu Dragnea și vedetele Antena 3. Teoretic, Mihai Gâdea s-a supărat odată ce Mihai Tudose a ajuns premier.

Ursu, Gâdea sau Mircea Badea au un punct de vedere solid când îl acuză pe Liviu Dragnea că a ales un mare securist, un om apropiat de Gabriel Oprea, că este un premier al serviciilor.

Totuși, miza e alta. Adevărul.ro spune că: ”Schimbarea atitudinii vine şi în contextul iminentei eliberări a lui Dan Voiculescu, patron de trust care ar fi favorabil promovării altor social-democraţi, printre care și fosta sa angajată, primarul general Gabriela Firea, potrivit unor surse politice”.

Citește și cum se victimizează Liviu Dragnea

Deci, nepasători la problema premierului Tudose absolvent al Academiei SRI, plagiator fără voie, că se putea, vedetele Antena 3 fac un alt fel de joc. Își vor colega sef peste Social democrați. Asta putem tolera, dar un Dan Voiculescu, din umbră, peste cel mai puternic partid din România, asta cu adevărat macabru!

Joaca Antena 3 vs. Liviu Dragnea

Incapabili de anchete serioase, anteniștii au difuzat, zilele trecute, un material în care susţine că fiul liderului PSD ar fi asociat la un magazin de pantofi de lux de pe Calea Moşilor din Bucureşti. Alune pentru maimuțe!
Liviu Dragnea reacționează provincial, schingiuit de dorința de putere: ”Sper să fi meritat şi eu chiar mi-aş dori să merite”.
În final, nimic nu e definitiv, Dan Voiculescu e încă închis, iar Gabriela Firea se supără pe presă. Pe cea liberă, căci ea a lucrat doar pentru trustul infractorului Dan Voiculescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele