Ghiduri pentru coronavirus au fost încărcate pe fiipregătit.ro

0
infectii

Ghiduri pentru coronavirus au fost încărcate pe platforma naţională de pregătire în situaţii de urgenţă – „Fii pregătit” (fiipregatit.ro), care aparţine DSU.

 

Pe platformă pot fi citite informaţii despre cumpărături, autoizolare, întrebări şi mituri, recomandări generale, simptome, transport în comun, furnizori la domiciliu, organizaţii şi companii, călătorii, în contextul epidemiei de coronavirus.

„În ultimii ani suntem martorii unei intensificări a situaţiilor de urgenţă de tot felul, atât pe plan internaţional, cât şi pe plan local. În astfel de situaţii limită câteva secunde pot schimba totul, iar reacţia rapidă şi educată a celor afectaţi este esenţială pentru supravieţuire”, preciza, săptămâna trecută, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, într-o postare pe pagina de Facebook.

„Fii pregătit” are scopul de a ajuta cetăţenii să înţeleagă mai bine riscurile şi pentru a-i informa asupra măsurilor de prevenire şi comportamentului pe care să îl aibă în diferite situaţii de urgenţă de amploare sau dezastru.

Purificatorul SHARP KC-D40EUW, perfect pentru camera copilului

Ghidurile updatate pe noul coronavirus se pot citi online, la adresa https://fiipregatit.ro/ghiduri/.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele