Gorghiu: PNL este un partid serios şi respectă absolut orice angajament

0
Alina Gorghiu:

Preşedintele interimar al Senatului şi vicepreşedinte al PNL Alina Gorghiu refuză să comenteze afirmaţiile liderului PNL Iaşi cu privire la rotativa premierului stabilită pentru anul viitor, ea dând asigurări că PNL este „un partid serios” care va respecta protocolul coaliţiei de guvernare.

 

„Aş vrea să cred că PSD nu îşi consumă energia să reacţioneze la absolut orice declaraţie a unui coleg din PNL. (…) Noi coaliţia, PNL în principal, ne concentrăm pe ce avem de făcut şi de comentat o să încercăm să comentăm mai puţin lucruri care ne despart sau care ar putea crea artificii”, afirmă ea.

„E o declaraţie care aparţine unuia dintre colegi, însă trebuie să ştiţi cu toţii că Partidul Naţional Liberal e un partid foarte serios şi când ne-am asumat această coaliţie am făcut-o ştiind care este parcursul la care ne-am angajat. (…) PNL este un partid serios şi respectă absolut orice angajament, mai ales că vorbim de un angajament care a dat stabilitate României într-un moment de criză, într-un moment foarte complicat. Nu vreau să comentez declaraţia acelui coleg, aceasta este poziţia oficială a Partidului Naţional Liberal: vom respecta protocolul, vom respecta angajamentele pe care această coaliţie şi le-a luat”, a declarat, luni, Alina Gorghiu.

Gorghiu a subliniat că PNL nu se „joacă de-a respectatul” unor înţelegeri şi este de părere că „reacţiile la cald nu sunt sănătoase”.

Ion Iliescu a fost trimis în judecată

„Aş vrea să cred că PSD nu îşi consumă energia să reacţioneze la absolut orice declaraţie a unui coleg din PNL. Pe o temă atât de serioasă, ce se discută în coaliţie este literă de lege, ce poziţie are liderul partidului e, la fel, direcţia publică, oficială a Partidului Naţional Liberal. Tensiunile sunt inerente. În România, noi nu avem cultura coaliţiilor, ne descurcăm din mers şi învăţăm să funcţionăm din mers, însă obiectivul foarte clar e acela de a asigura stabilitate într-o perioadă foarte complicată. Ştiu că a obosit lumea să audă că e război la graniţă, dar asta e realitatea, că am obosit să auzim că va fi o iarnă dificilă, dar, iarăşi, asta va fi realitatea, că sunt crize peste crize pe care Guvernul până acum le-a gestionat foarte bine. Ca atare noi, coaliţia, PNL în principal, ne concentrăm pe ce avem de făcut şi de comentat o să încercăm să comentăm mai puţin lucruri care ne despart sau care ar putea crea artificii”, a adaugat vicepreşedintele PNL.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele