Roman, PNL: PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri confirmate

0

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus, susţinând că social-democraţii au pus la îndoială boala.

 

“PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri. PSD este cel care, de la cel mai înalt nivel, a încurajat nepurtarea măştilor de protecţie, a pus la îndoială boala, a acuzat aplicarea amenzilor şi nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricţie şi în permanenţă a blocat Guvernul în lupta împotriva COVID. (…) În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate această perioadă dificilă din punct de vedere medical. Urmare a modului în care Guvernul României a acţionat în această perioadă nu am ajuns în situaţia Italiei sau Spaniei”, spune Roman, într-un comunicat transmis.

Ion Țiriac este numit ”mafiot” în Spania de politicieni din opoziție

El arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri confirmate şi 10 decese şi că, în contextul în care în ultimele zile a existat un număr similar de cazuri ca în perioada stării de urgenţă, “prudenţa şi luarea măsurilor de prevenţie rămân cuvinte de ordine”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele