Ion Țiriac este numit ”mafiot” în Spania de politicieni din opoziție

0

Politicienii care fac opoziție primarului Madridului, Manuela Carmona au cerut ca acordul semnat de Ion Țiriac pentru organizarea turneului de tenis de la Madrid să fie anulat.

Rommy Arce și Pablo Carmona, doi politicieni care se opun acestui proiect, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au spus că “Ion Țiriac este un magnat mafiot“, care profită de bunurile publice.

Ion Țiriac a semnat în acest an un nou acord cu Primăria din Madrid pentru a păstra turneul de tenis în capitala Spaniei, până în 2031. Această decizie luată de primarul Madridului, Manuela Carmena, de a păstra turneul patronat de Ion Țiriac i-a adus o mulțime de critici din partea politicienilor din Spania.

Conform acestui acord, Ion Țiriac va câștiga 35 de milioane de euro în următorii 10 ani. Fostul jucător de tenis a ajuns la un acord cu autoritățile din Madrid pentru a menține turneul în capitala Spaniei. Astfel, fostul mare jucător va încasa 3.5 milioane de euro pe an, în următorul deceniu.

O întâlnire a avut loc încă de luna trecută la sediul primăriei din Madrid, între autorități și cei care reprezintă turneul patronat de omul de afaceri român.

Citește și Replici la fileul din Madrid între Federer și Țiriac

Autoritățile din Madrid i-au garantat lui Ion Țiriac construirea a două noi arene, așa cum a cerut omul de afaceri.

Țiriac, relație excelentă cu primarul Madridului

“Eu și Manuela Carmena, primarul Madridului, avem o relație excepțională. Din nefericire, sunt unele persoane în jur care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?”, spunea Ion Țiriac în El Pais.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele