Greșeli pe care să NU le faci atunci când te apuci de construcția acoperișului casei tale

0
- Reclama -

Atunci când te apuci de construcția acoperișului casei tale, ar fi bine să fii câtuși de puțin documentat. Este bine să înveți din timp din greșelile altora și să nu te confrunți și tu cu ele. Acoperișul este poate cel mai important element al unei locuințe, așa că atenția de care trebuie să beneficieze este pe măsură.

Astăzi discutăm despre greșelile pe care le-au făcut mulți români atunci când au început construcția acoperișului și implicit aplicarea învelitorii. Scopul este să nu le faci și tu deoarece vorbim de greșeli extrem de costisitoare din punct de vedere financiar în timp. Să nu mai batem pasul pe loc și să începem.

Greșeli de evitat atunci când construiești acoperișul casei

1.    Nu alege cel mai ieftin material

De cele mai multe ori, cea mai ieftină învelitoare este și cea mai proastă din punct de vedere calitativ. Dacă nu ții cont de acest sfat, va trebui în următorii ani să execuți lucrări de reparație. Acestea sunt destul de costisitoare și produc foarte mult deranj inutil.

O firma de acoperisuri din Bucuresti, așa cum este și Best Acoperiș, îți poate face recomandări de învelitori în funcție de bugetul pe care tu îl ai disponibil. O alegere de învelitoare foarte des întâlnită în rândul românilor este țigla metalică. Aceasta poate rezista fără probleme și mai bine de 50 de ani, însă depinde de condițiile în care este îngrijită.

Nu uita că un material ieftin va atrage de la sine o mulțime de probleme. Nu doar că își va schimba aspectul, dar va începe să permită apei să se infiltreze în pereții casei. Asta înseamnă probleme destul de mari ce pot afecta chiar și structura de rezistență a casei.

- Reclama -

2.    Nu alege cele mai ieftine servicii

Dacă nu ai pregătirea necesară în domeniu, nu este indicat să te ocupi singur de montajul învelitorii acoperișului tău. Nu se recomandat de asemenea nici să apelezi la cele mai ieftine servicii de pe piață.

Caută o firmă profesionistă de acoperișuri pentru a fi sigur că serviciul este prestat corect. Cu firmele mari, cu experiență, semnezi un contract de prestări servicii prin care ți se oferă și garanție. Ce îți poți dori mai mult?

Chiar dacă, să dăm un exemplu, țigla metalică se remarcă printr-un montaj ușor, asta nu înseamnă că oricine o poate face. Analizează cu atenție firmele disponibile la ora actuală pe piață și alege-o pe cea mai bună. Dacă ești din București sau Ilfov și cauți o firmă de acoperișuri, poți lua legătura cu încredere cu Best Acoperiș. Personalul acesteia este extrem de bine pregătit și se poate ocupa de montajul învelitorii acoperișului tău, indiferent de materialul ales.

Totuși, dacă nu ești din această zonă și nu poți colabora cu Best Acoperiș, inspectează cu atenție recenziile firmelor din apropierea ta. Feedback-ul clienților face întotdeauna diferența.

3.    Nu alege accesorii ieftine

Nu te gândi că dacă ai ales țiglă metalică de cea mai bună calitate pentru acoperișul tău, poți ignora calitatea accesoriilor pentru montaj. Ele au un rol esențial în obținerea unui acoperiș perfect din punct de vedere funcțional și estetic.

Calitatea accesoriilor are un cuvânt important de spus în durata de viață a învelitorii. Ele trebuie să prezinte o calitate cel puțin la fel de bună ca cea a materialului învelitorii. Cere sfatul firmei cu care urmează să colaborezi pentru montaj înainte de a face aceste achiziții.

Un sistem pluvial foarte bine pus la punct este esențial. La fel de importantă este și termoizolarea. Nu poți face rabat de calitatea acestor materiale căci pui în pericol integritatea întregului acoperiș. Peste ani îți vei mulțumi cu siguranță pentru alegerea făcută.

Așa cum ai ales fiecare element folosit la construcția casei, cu o deosebită atenție, așa trebuie să alegi și materialele pentru acoperiș. Vrei o locuință trainică? Una care să nu impună reparații și modificări după fiecare sezon rece sau cald? Atunci alege din start materiale de calitate, meseriași adevărați și accesorii de la producători de top.

Nu uita nici de Best Acoperiș, firmă de acoperișuri ce activează pe zona București-Ilfov. Ei îți pot oferi tot suportul necesar pentru alegerea materialelor pentru proiectul tău, astfel încât să iei cele mai bune decizii pentru un acoperiș durabil.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele