UPDATE: Halep în turul doi la Roland Garros

0

Irina Begu a învins-o, duminică seara, în prima rundă la Roland Garros, pe Jill Teichmann şi o va întâlni pe Simona Halep în faza următoare a competiţiei. Irina Begu s-a impus după două ore şi 30 de minute de joc.

Halep şi Begu s-au mai întâlnit până acum de 7 ori în circuitul WTA, de fiecare dată Simona a câștigat. Ultima partidă dintre cele două jucătoare a avut loc luna trecută, în semifinalele turneului de la Praga.

Singurul set câştigat de Irina Begu luat la zero, în 2016, la Madrid.

Știre inițială

Simona Halep, locul 2 mondial, s-a calificat în turul doi al turneului Roland Garros, chiar de ziua ei. Meciul a durat 1 oră și 22 de minute.

Simona, 29 de ani, a trecut de spaniola Sara Sorribes Tormo, 23 de ani, locul 70 WTA, scor 6-4, 6-0.

“Am avut ceva probleme la început. Mingea nu prea zbura, terenul e greu, ea nu greșea deloc, e foarte puternică. Lovește cu mult topspin și e greu să-i închizi punctele. Apoi am urmat planul B, mi-am deschis mai mult terenul și am încercat să nu închid repede punctele, am muncit mult pentru fiecare punct.

Bătălia pentru București: Firea în fața lui Nicușor Dan la ora amiezii

Astăzi pot să spun că a fost mai ușor, e nu lovește plat, am avut mai mult timp să vin la fileu și cred că am făcut record de scurte – n-am venit de atâtea ori la fileu în viața mea. Dar a fost bine, pentru că i-am rupt din ritm”, a declarat Simona Halep.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele