Halucinant! Guvernul Grindeanu căzut ca la barbut

0

Liderul grupului minorităților etnice din Parlamentul României, Varujan Pambuccian povestește degajat într-un comentariu, pe Facebook , cum a procedat la votarea moțiunii de cenzură:

„Am votat nimic, pentru că nu e războiul nostru și nu avem nici o miză. Adică am procedat așa: Era un coleg de la USR care filma cum luăm bilele. L-am rugat să filmeze ce fac și sub privirile lui stupefiate și ușor amuzate, am luat ambele bile într-o palmă, le-am acoperit cu cealaltă, le-am amestecat și le-am aruncat în urne. Deci nici eu nu știu ce am votat. Nu am vrut să mă manifest în nici un fel într-o dispută care nu mă interesează deloc”.

Deputatul se apără spunând că „dacă stăteam în bănci, eram automat într-o tabără. Dacă votam la vedere, eram în cealaltă”. „Cum nu suntem în nici una, am lăsat totul la jocul întâmplării. Din fericire, am avut și colegi plecați în delegații, adică am avut și o participare mai scăzută ca de obicei, dar din motive obiective și nu ca urmare a unei decizii”.

Tragem concluzia că votăm parlamentari pe care statul îi plătește din banii noștri cu salarii grase, însă ei au nevoi primitive și impetuos necesare controale psihiatrice!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele