Handbaliștii tricolori, în urna a treia valorică

0

Naţionala de handbal masculin a României face parte din urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi din 16 iunie, de la Viena, a grupelor de calificare la turneul final al Campionatului European din 2022.

Cele opt grupe de calificare vor fi formate din câte patru echipe, în total 32 de reprezentative, care vor lupta pentru 20 de locuri calificante.

Naţiunile gazdă, Ungaria şi Slovacia, alături de campioana europeană Spania şi finalista ultimei ediţii Croaţia sunt direct calificate la turneul final.Celelalte 20 de echipe se vor califica astfel: primele două clasate din fiecare grupă, plus încă patru representative de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament. Acestea vor fi determinate într-un clasament separat, format doar din echipele de pe locul 3 (opt în total), în care se vor lua în calcul doar rezultatele obţinute cu formaţiile de pe primele două locuri din fiecare grupă.

Partidele de calificare se vor desfăşura între 4 noiembrie 2020 şi 2 mai 2021.

Citește și: Spre deosebire de Twitter, Facebook refuză să sancționeze mesajele polemice ale lui Trump și își atrage critici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele