Hop şi aşa, Dăncilă votează la referendum

0

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va merge duminică, 26 mai, la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, pentru că este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei.

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României. Am fost europarlamentar 9 ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi. (…) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a răspuns Dăncilă.

Domnul președinte Dragnea este dezamăgit, din nou. Așa cum a declarat, nu are mână bună la premieri.

Citește și: Centrul de Transfuzii din România: spații inadecvate, aparatură învechită, înscriere cu pixul a rezultatelor testelor de sânge.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele