Hyundai la Salonul Internațional Auto de la Frankfurt 2019

0

Hyundai prezintă viziunea mărcii în ceea ce privește viitorul mobilității, dar și noutățile la nivel de gamă, în cadrul Salonului Internațional Auto de la Frankfurt 2019. Cu această ocazie, vor fi dezvăluite publicului noul i10, un concept electric, dar și primul vehicul electric pentru competiții.

În viziunea Hyundai, vehiculele viitorului vor oferi o libertate mai mare în privința designului, posesorii având posibilitatea de a le individualiza, astfel încât să reflecte personalitatea și stilul de viață al fiecăruia, asemenea propriei locuințe. Primii pași care definesc conceptul Style Set Free au fost prezentați în cadrul Târgului Internațional de Electronice (CES) 2019, dar și la Săptămâna Designului de la Milano. În noua etapă, la Salonul Internațional Auto de la Frankfurt, va fi dezvăluit publicului un concept electric care prefigurează direcția designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei.

“Odată cu primul concept electric care integrează direcția Style Set Free, precum și cu prima mașină electrică pentru curse, Hyundai oferă o perspectivă asupra viitorului mobilității”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product Hyundai Motor Europa. “De asemenea, suntem nerăbdători să prezentăm noul i10 care, datorită unei game largi de dotări de conectivitate și siguranță, va deveni unul dintre factorii determinanți ai succesului mărcii Hyundai în Europa.”

Hyundai Motorsport a început dezvoltarea primului vehicul electric pentru competiții. Modelul, care a fost proiectat și construit la uzina din Alzenau – Germania, va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în prima zi dedicată presei. Această lansare deschide o nouă eră pentru companie în domeniul sporturilor cu motor. Obiectivul Hyundai este de a dezvolta modele de înaltă performanță și în acest segment, consolidând angajamentul mărcii de a proteja mediul înconjurător.

Și noul Hyundai i10 va avea premiera mondială la Frankfurt. Modelul prezintă un design dinamic, dar și noi caracteristici în ceea ce privește conectivitatea, incluzând sistemele Connected Car și Blue Link®. Pentru a spori nivelul de competitivitate în clasa sa, autovehiculul beneficiază de echipamente de siguranță precum: asistență la coliziune frontală (FCA), sistem de atenționare a conducătorului auto (DAW), sistem de asistență la menținerea benzii de rulare (LKA), iar opțional, sistem de asistență pentru fază lungă (HBA).

Cititi si Hyundai dezvoltă tehnologia Active Shift Control pentru automobilele hibride

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele