În fața guvernului au ajuns doar câteva sute de “auriști”

0
aur simion protest

Câteva sute de persoane care protestează împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă au ajuns în faţa Palatului Victoria. Fără Simion sau Târziu, protestatarii au fost conduși de senatoarea “scandal” Șoșoacă.

 

Doar sute de protestatari împotriva certificatului verde au ajuns în faţa Guvernului

Câteva sute de persoane care protestează împotriva introducerii certificatului verde la locul de muncă au ajuns, marţi, în faţa Palatului Victoria.

Protestatarii au plecat în marş de la Palatul Parlamentului, pe bulevardele Ion C. Brătianu, Nicolae Bălcescu şi Magheru, până în Piaţa Victoriei, poliţiştii de la Rutieră restricţionând traficul, succesiv, pe aceste artere şi pe străzile învecinate.

Simion își numește colegii parlamentari ”șobolani”, demonstranții par o gloată violentă

USR cere demisia ministrului Bode pentru modul în care

USR cere demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, pentru modul în care forţele de ordine au acţionat, marţi, la protestul organizat de AUR în faţa Palatului Parlamentului.

„Ministrul Lucian Bode trebuie să-şi dea demisia. Protestul AUR a fost anunţat, e absolut de neacceptat ca forţele de ordine să fie nepregătite. USR cere demisia ministrului de Interne, Lucian Bode, pentru modul în care forţele de ordine au fost surprinse astăzi de protestul organizat de AUR la Parlament. Protestatarii au reuşit să sară gardurile şi să vandalizeze maşini, fără ca jandarmii să intervină ca să îi oprească. Doi ambasadori au rămas astăzi blocaţi în Parlament din cauza protestului, iar miniştrii Guvernului PSD – PNL nu au mai venit la audieri, ci au anunţat că se conectează online”, se arată într-un comunicat al USR.

Protestatarii care au pătruns în curtea Palatului Parlamentului, marţi, au fost introduşi cu maşinile de persoane care aveau drept de acces în instituţie, a precizat un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

„În jurul orelor 7,30 în zona Pieţei Constituţiei s-a adunat un grup de persoane, care ulterior s-a deplasat către poarta de acces din zona Parcului Izvor. În paralel, la intervale de timp diferite, persoane cu drept de acces au introdus în curtea Palatul Parlamentului, prin intermediul unor autovehicule, aproximativ 30 protestatari. Aceşti protestatari s-au adăugat altor circa 20 persoane ce fac parte din personal cu drept de acces în Palatul Parlamentului”, arată sursa citată.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele