Incendiu violent la o fabrică de polistiren extrudat din Dâmbovița

0
incendiu

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la o hală de producţie de polistiren extrudat (XPS) din Mija, informează ISU Dâmboviţa, care precizează că nu s-au înregistrat victime.

 

Fabrica este deținută de un cetățean de origine turcă, iar polistirenul extrudat produs, spun surse avizate, era produs în condiții precare de siguranță.

Vezi și AdePlast: ROMEPS nu mai reprezintă piața românească de polistiren

În urma degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj RO-ALERT pentru populaţia din zonă pentru luarea unor măsuri de autoprotecţie. Se recomandă închiderea ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.

“Se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producţie polistiren din localitatea Mija, comuna I.L. Caragiale. Au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forţe şi mijloace de la Detaşamentul Moreni, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie cu apă”, transmite ISU Dâmboviţa.

Pompierii au constatat că focul se manifestă în interiorul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

Potrivit ISU Dâmboviţa, incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia. “Nu sunt înregistrate victime”, indică sursa citată.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele