Institutul Național pentru Sănatatea Mamei și Copilului renovat de medici cu bani privați

1
- Reclama -

Încă un spital renovat datorită medicilor care au primit bani de la companii și donatori privați. Institutul Național pentru Sănatatea Mamei și Copilului, din Capitală, a fost extins și modernizat cu bani din donaţii.

 

A a fost inaugurată azi a treia secţie a spitalului, de pneumologie, cea mai mare din țară.

În cadrul secției de pediatrie I de la de la Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului funcționează cel mai mare centru de Fibroză chistică din țară. Aici vor fi tratați copiii cu probleme pneumologice grave.

Până acum, deși s-au făcut constant eforturi de îmbunătățire a spațiului, medicii nu reușeau să le ofere copiilor confortul necesar. Astăzi se finalizează un proiect care a durat trei luni.

- Reclama -

Profesorul doctor Ioan Gherghina, medic specialist în imunologie și alergologie consideră că investiția: ”Era ceva obligatoriu ca să intrăm în rândul lumii europene din care facem parte. (…) Era o obligație chiar”.

Renovarea, dotarea și modernizarea au costat 230 de mii de euro, bani strânși doar din donații private. Medicii au însă nevoie și de ajutor din partea statului.

Secția inaugurată astăzi este cea de-a treia dintr-un proiect început anul trecut.

Vezi și Prima-ambulanta-montana-din-Romania-este-in-Prahova

Medicii de aici și-au propus să renoveze întregul institut prin astfel de proiecte . Așa că au în continuare nevoie de sprijin.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele