Inutil, sfidător, demn de demitere: ANRE face campanie de comunicare în plină criză energetică

0
anre comunicare

În plină criză generată de creșterea prețului la gaze naturale și curent electric, ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei ) pare singura agenție plătită de români inutilă pentru reglarea prețurilor.

 

Informateca.ro a arătat deja modul politruc, greșit în care șefii agenției au fost ”așezați” pe posturi, deci e inutil de așteptat ca agenția să reglementeze ceva.

Vezi și Cârdășia politică din ANRE, amintită de USR-ista Cristina Prună

Inutilă, inexistentă, dar politizată la maxim, pentru a ajusta prețurile plătite de români, ANRE și șeful său întors din vacanța din insule, PSD-istul Dumitru Chiriță, dă drumul la… COMUNICARE. Că asta ajută la ajustarea prețurilor.

Ciolacu, șef la PSD, spunea că nu este de vină ANRE pentru facturi greșite, de parcă prețurile negestionate de Guvern, ministerul Energiei sau ANRE țin de facturile greșite.

Amintim că un alt PSD-ist, fratele mai celebrului Paul Stănescu, a ajuns la ANRE chiar dacă este veterinar… Poate că aparatele de monitorizare a vieții animalelor sunt un bun start în educația energetică.

Cârdășia e de maximă ”hoție”, iar partidul stat PSD-PNL e indulgent cu inutilii de la ANRE care vor să comunice:

Autoritatea națională de reglementare în domeniul energiei electrice (ANRE) a lansat o licitație deschisă pentru desfăşurarea unei campanii media „de educare şi informare a consumatorilor finali de energie electrică şi gaze naturale cu privire la drepturile lor, producţie materiale de promovare şi difuzare în mass-media audiovizuală, mediul on-line și social media”, arată datele din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Mulțumim domnilor Ciolacu și Chiriță că în sfârșit o să fim informați de ce plătim facturi atât de ridicate! O să fim și informați, și cu buzunarele goale.

Problema o să fie rezolvată!

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele