Cârdășia politică din ANRE, amintită de USR-ista Cristina Prună

2
cristina prună
Cristina Prună, USR

Tot mai mulți români au impresia că facturile la curent electric și cele la gaze sunt astronomice. ANRE, autoritatea care ar trebui să controleze piața energiei în România, este complet inutilă. Este evident de ce, dacă stai să te gândești la foștii politicieni care o conduc.

 

Informateca.ro a vorbit pe larg despre politicienii care iau salarii imense de la ANRE. Acum însă a venit rândul singurului partid care face opoziție reală în România, USR prin vocea Cristinei Prună, să atragă atenția asupra cârdășiei de puturoși, cu conotații penale, care conduc ANRE-ul și care permit aceste prețuri astronomice la energie.

Vezi și Dinastii politice: ANRE ar putea ajunge pe mâna fratelui PSD-istului Paul Stănescu

USR-ista Cristina Prună pe Facebook:

În timp ce criza de pe piața energetică se adâncește, iar românii văd în facturile uriașe pe care le primesc eșecul legii de compensare și plafonare impuse de PSD și PNL, ministrul Energiei și-a amintit că ANRE ar trebui să joace un rol decisiv și o acuză că ar favoriza furnizorii de energie.
🤥 Ce nu spune, în mod intenționat, ministrul Virgil Popescu este că atât PNL, partidul pe care îl reprezintă, cât și PSD au avut grijă să pună pe butuci această instituție, prin numirea la conducerea ei a unor persoane fără experiență și legătură cu domeniul, recomandate exclusiv de carnetul de partid.
Pentru a restabili adevărul pe care PSD și PNL se străduiesc să-l îngroape, reamintim de cine este condusă instituția care ar trebui să gestioneze o piață de miliarde de euro și să vegheze la servicii de calitate pentru consumatorii români:

⚠️ Dumitru Chiriță, președinte ANRE. Electrician, deputat PSD cu patru mandate la activ, propulsat la conducerea ANRE în timpul regimului Dragnea

⚠️ Mircea Man, vicepreședinte ANRE. Deputat PD, apoi PDL și PNL, cu cinci mandate la activ. Absolvent al Facultății de instalații din Cluj Napoca.

⚠️ Alexandru Stănescu, membru Comitetul de Reglementare. Deputat PSD timp de două mandate, este fratele baronului PSD de Olt Paul Stănescu. Absolvent de mecanică agricolă.

⚠️ Valeriu Steriu, membru Comitetul de Reglementare. Fost senator PSD, apoi deputat timp de trei mandate sub sigla PSD, UNPR și iar PSD.

⚠️ Gabriel Gheorghe, membru Comitetul de Reglementare. Fost candidat ALDE pentru Senat, a terminat o facultate de Drept la 27 de ani.

⚠️ Cornelia Sulger, membru Comitetul de Reglementare. Este președinta organizației de femei PSD Olt, a fost consilier județean PSD, iar în 2016 a candidat pe lista PSD pentru Camera Deputaților.

‼️ Iar până de curând, din conducerea ANRE a făcut parte și Marian Neacșu, actualul secretar general al Guvernului PSD-PNL-UDMR. Fost deputat PSD și secretar general al PSD, a fost condamnat definitiv pentru conflict de interese după ce și-a angajat nelegal fiica la biroul parlamentar.

Toți aceștia și partidele care i-au susținut în funcții trebuie să răspundă, alături de ministrul Virgil Popescu, de criza facturilor care îi copleșește pe români.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele