Ioan Simion: recuperare sportivă la baza de tratament a Spitalului privat SanConfind

4
- Reclama -

Ioan Simion fondatorul Spitalului Privat SanConfind, a fost invitat la Sport Total FM, unde a vorbit despre baza de tratament și cum ar putea să-i ajute pe sportivi să se recupereze.

Printre cei 500 de mii de pacienți care au trecut pragul spitalului, în cei șapte ani de la deschidere, Ioan Simion afirmă că au trecut sportivi amatori pentru recuperare, chiar și o echipă de atletism de fete.

Fondatorul spitalului este deschis să primească echipe sportive care doresc să se recupereze și este convins, chiar dacă la BFKT nu există un medic de specialitate pentru medicina sportivă, că din cei trei medici existenți pe BFKT pot ajuta și rezolva multe probleme medicale sportive.

Citește și: Ioan Simion, fondatorul spitalului SanConfind Câmpina: Noi informații despre spital, provocări, management, pacienți și medici

Prețurile sunt diferite de cele din București, însă Ioan Simion afirmă: ”Eu vreau să aibă acces mai multă lume la tratamente, la sănătate să zicem așa…Să nu stea cu frica în sân că e prea scump. Deci prețurile la noi, da, sunt mai mici!”

- Reclama -

Mai multe detalii noi despre Spitalul Privat SanConfind și alte declarații uimitoare spuse de Ioan Simion, vedeți în videoclipul atașat:

- Reclamă -

4 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele