Iohannis se leagă de realizările PSD

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că ”realizările cu care se tot laudă PSD nu au adus omului de rând mare lucru”, întrucât creşterile de pensii şi salarii au fost anulate de inflaţie.

Iohannis spune că este în război cu PSD care a guvernat împotriva românilor şi a catalogat drept ”intolerabile” acuzaţiile xenofobe, venite de către PSD.

Întrebat, luni, înaintea unui miting electoral la Ploieşti, ce înseamnă ”războiul” pe declară că îl are cu PSD, preşedintele Klaus Iohannis spune că este vorba despre un ”război politic” împotriva politicilor duse de ”regimul Dragnea – Dăncilă”.

”Pentru mine, a fi în război cu PSD-ul, înseamnă că îmi doresc ca PSD-ul să plece din fruntea statului şi din fruntea instituţiilor. Asta, evident, în mod democratic, prin vot. Vreau să fac o precizare extrem de importantă: eu în niciun caz nu sunt în război cu alegătorii PSD. Alegătorii PSD au tot dreptul să voteze cu partidul pe care-l preferă, dar cred că nici ei nu sunt foarte mulţumiţi că li s-a promis marea cu sarea, în decembrie 2016, şi, când a ajuns PSD-ul la putere, PSD a început să atace marile sisteme publice, a dorit să politizeze justiţia şi în final nici măcar realizările cu care se tot laudă PSD-ul nu au adus omului de rând mare lucru. Au crescut un pic salariile şi pensiile şi, în compensaţie, a crescut inflaţia şi le-a mâncat, practic, această creştere”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, înaintea unui miting electoral la Ploieşti.

Citește și: USR acuză PMB că organizează un Târg de Crăciun care costă enorm

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele