Iohannis: trăim vremuri grele

1

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat despre măsurile fiscale propuse de PSD, că nu are niciun sprijin pentru “ieşiri populiste şi afirmaţii de televizor”,precizând că trăim vremuri grele, că situaţia nu se va ameliora peste noapte şi a menţionat că abordarea Guvernului, pe care a catalogat-o despre sobră şi serioasă, va avea susţinerea sa.

 

Iohannis a fost întrebat, miercuri, la Madrid, ce susţinere au din partea sa propunerile social-democraţilor de modificare a Codului Fiscal, de plafonare a preţului la carburanţi şi de introducere a impozitului progresiv.

“Din partea mea există susţinere pentru cota unică, există susţinere pentru Guvern, care poate să calculeze foarte bine şi până unde se poate întinde cu subvenţiile şi cu sprijinul pentru cetăţenii vulnerabili când vine vorba de preţul energiei. Nu am niciun sprijin pentru ieşiri populiste şi afirmaţii de televizor cum că se va face totul pentru ca întotdeauna să fie extraordinar de grozav de bine. Trăim vremuri grele. Situaţia nu se va ameliora peste noapte şi cred că abordarea Guvernului, care este una foarte sobră, serioasă şi bazată pe calcule concrete pe buget, este una care va avea susţinerea mea şi asta am spus-o şi până acum”, a explicat Iohannis.

Iohannis la Kiev: nu mai avem timp pentru ezitări

El consideră că nu mai este oportună discuţia despre plafonări, taxe şi impozite.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele