Ionuț Mișa a fost demis de la șefia ANAF! Mihaela Triculescu este noul șef al instituției

1
- Reclama -

Premierul Viorica Dăncilă a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat, a anunțat Guvernul într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Triculescu este economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat.

”Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice”, se mai arată în comunicatul Guvernului.

Anunțul vine la scurt timp după declarația ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, care a spus că i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă revocarea din funcție a președintelui ANAF, Ionuț Mișa. El a susținut că ANAF trebuie să-și schimbe radical comportamentul și mentalitatea, să se informatizeze și să aibă o altă atitudine față de contribuabili.

Citește și Șeful ANAF Ionuț Mișa îi Răspunde lui Teodorvici după ce acesta i-a cerut demisia: Ar trebui să mă felicite pentru rezultatele deosebite

- Reclamă -

1 comentariu

  1. „..la proba orală mi s-a transmis că nu mă încadram în «profilul» cerut de Direcția Antifraudă”””??? Hm…Acum e propusa/promovata de guvernul PSD…care, de altfel, a schimbat si schimba peste tot, pe cine poate, punandu-si proprii oameni. O fi invatat ce si cum sa faca pentru a se inscrie inn „profil”?? Se pare ca da.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele