Irina Begu: victorie la Australian Open

0
Irina Begu
Irina Begu
- Reclama -

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Australian Open după ce a învins-o în runda inaugurală pe Yaroslava Shvedova (locul 39 WTA) în trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-4. Partida a durat două ore si 20 de minute.

„Sunt bucuroasă, mai relaxată un pic. Au fost momente când aș fi vrut să returnez mai bine, să joc mai agresiv. Dar, per total, eu zic că a fost un meci bun. E un pic mai greu începutul de an, am nevoie de meciuri ca să imi intru în ritm. Mă bucur că am reușit să revin, să îmi dau drumul la joc. Întotdeauna primul meci e cel mai greu și se simțea si din partea mea, si din partea Slavei un pic de tensiune. Suntem prietene, am făcut câteva antrenamente împreună și ne stim jocul. De aceea, la început a fost o tatonare. Am pierdut primul set și am avut șansa la 4-4, am avut 40-15 și am pierdut game-ul acela”, a declarat jucătoarea româncă în conferința de presă după meci.

Irina  Begu a revenit spectaculos după 5-7 în primul set

Jucătoarea noastră a reușit să se impună categoric, 6-3, 6-4 în următoarele 2 seturi după ce a l-a pierdut dramatic pe primul

„Ar fi fost diferit dacă aș fi câștigat primul set, dar mă bucur că am reusit să câstig în trei seturi. In setul 2 m-am relaxat și am început să dau drumul la joc, să lovesc, să fiu cea care conduce. Aș vrea să nu fie o tradiție, sincer, dar, în acelasi timp, pot să zic că e un lucru pozitiv, pentru că am caștigat multe meciuri în setul decisiv. Am căpătat așa-zisa experiență. Când ajung în setul decisiv, am încredere că pot să câștig, că pot să fiu cea care preia conducerea, cea care dicteaza întâi jocul”, a declarat Irina Begu la conferința de presă.

Simona Halep părăsește turnerul încă din primul tur

Dacă Irina Begu și Sorana Cârstea au izbuti să acceadă în turul secund al turneului de la Australian Open, Simona Halep și Patricia Țig au părăsit competiția azi-noapte.

- Reclama -

Numărul 4 mondial, Simona Halep a fost înfrântă după numai o oră și 17 minute de către americanca Shelby Rogers (nr. 57 WTA), scor 3-6, 1-6.

Patricia Țig a fost și ea înfrântă de către deținătoarea aurului olimpic, Monica Puig,în 2 seturi și doar 55 minute.

O victorie categorică, de data asta a unei românce, a venit din partea Soranei Cârstea care a câștigat 6-2, 6-2 în fața rusoaice Irina Kromacheva, nepierzându-și niciodată serviciul.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele