Kevin Spacey a fost eliberat până la viitoarea audiere

0

Actorul american Kevin Spacey a fost eliberat până la viitoarea audiere în iulie, după ce joi s-a prezentat în faţa justiţiei britanice pentru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi.

 

Hotărât să-şi justifice nevinovăţia, starul din serialul „House of Cards”, a cărei carieră s-a încheiat din cauza unei serii de acuzaţii după cazul Weinstein, a apărut calm şi încrezător la Westminster Magistrates Court.

La începutul audierii, actorul, în costum albastru, s-a identificat, şi-a spus data naşterii şi adresa, apoi i s-au citit acuzaţiile. Judecătorul a decis să-l elibereze până la viitoarea audiere, pe 14 iulie, care va avea loc la tribunalul Southwark, la Londra.

Procurorul a declarat că actorul a „cooperat pe deplin” la anchetă, dar a cerut să fie eliberat condiţionat cu obligaţia de a rămâne la Londra.

Avocatul său, Patrick Gibbs, a afirmat că actorul vrea „să-şi continue viaţa” şi că „toate lucrurile sale sunt în Statele Unite”, unde are „un câine de 9 ani”.

Această audiere scurtă, consacrată procedurilor, anunţă o lungă bătălie juridică.

„Kevin Spacey, 62 de ani, a fost oficial inculpat” luni, a anunţat Metropolitan Police într-un comunicat. El este urmărit pentru patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi, ale căror nume nu au fost făcute publice, între martie 2005 şi aprilie 2013. El este acuzat să că l-a forţat pe unul dintre ei la o activitate sexuală cu penetrare fără consimţământul lui, acuzaţie care este diferită de viol conform legii engleze.

Kevin Spacey s-a declarat „decepţionat”, dar şi-a anunţat intenţia de a se prezenta în faţa justiţiei britanice pentru „a-şi dovedi nevinovăţia”.

Netflix încheie serialul „House of Cards” în urma mărturisirilor lui Kevin Spacey

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele