Netflix încheie serialul „House of Cards” în urma mărturisirilor lui Kevin Spacey

0

Netflix ar fi decis ca serialul „House of Cards” să se încheie după sezonul al șaselea, cel care care va avea premiera în 2018, titrează DIGI24.

Citiți și Filmul Octav. Marcel Iureș mănâncă Hochland, folosește Gillette și merge cu Loganul

Această veste a venit în contextul în care actorul principal, Kevin Spacey, este acuzat că i-ar fi făcut avansuri actorului Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, pe vremea când acesta avea 14 ani, în 1985, potrivit The Hollywood Reporte.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a răspuns acuzaţiilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Twitter. El şi-a cerut iertare lui Rapp şi a scris că nu îşi aminteşte de incident, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv”.

În restul declaraţiei sale, Spacey a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, şi că acum alege să trăiască „precum un bărbat gay”.

House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs.

Kevin Spacey este de asemenea producătorul executiv al serialului Netflix „House of Cards”. Din 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele