Klaus Iohannis, depre raportul MCV și rezoluție: “Două note foarte proaste pentru actuala guvernare Dragnea – Dăncilă”

0

”Aceste două chestiuni reprezintă într-adevăr două note foarte foarte proaste pentru actuala guvernare Dragnea – Dăncilă, această guvernare pe care o consider un accident al democrației românești”, a declarat, marți, președintele Klaus Iohannis după publicarea rapoartelor MCV și după adoptarea rezoluției despre statul de drept din România în Parlamentul European.

Alte declarații făcute de șeful statului

  • Și în rezoluția PE și în raportul MCV apar cam aceleași lucruri. Românii majoritatea românilor, și eu și mulți alții dorim să fim europeni, să construim o democrație solidă, transparentă pentru români. Din nefericire, acest accident al democrației, care este guvernarea Drangea Dăncilă are cu totul alte idei și trag țara înapoi. Aceste multiplile schimbări la legile justiției ne aduc deservicii majore.
  • Trebuie să observăm că Dragnea ca să folosesc o expresie din Caragiale și dă=i și luptă și cară valize, și vorbește în spatele ușii, partea proastă este că se luptă cu România în loc să se luptă pentru România.
  • O vorbă din bătrâni: țara arde și doamna prim ministru se ascunde în Arabia. Este îngrijorător. Aceste lucruri trebuie să ne dea foarte mult de gândit.

Citește și Dan Nica (PSD): “Obiectivul rezoluției din PE este creionarea imaginii unei Românii slabe în Europa”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele