Kovesi are interdicție să vorbească despre dosar cu presa

0

Laura Codruţa Kovesi a declarat după mai mult de şase ore de audieri la Secţia de investigare a magistraţilor că are interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul său.

“În acest moment am interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul pentru care am fost astăzi citată. În acest moment nu am voie să vă spun absolut nimic cu privire la ce s-a întâmplat astăzi aici şi nici cu privire la acest dosar. Mi s-a interzis de către procurorul de caz să mai vorbesc cu presa despre acest dosar. Cred că este o măsură de a închide gura, de a nu mai spune ce se întâmplă, o măsură de a ne hărţui în continuare pe toi cei din sistemul judiciar care me-am făcut treaba. Probabil că disperarea unora că voi ocupa acea funcţie a ajuns la anumite cote şi, din acest motiv, eu nu mai am voie să vorbesc. Am o carieră profesională de aproape 24 de ani ca procuror, niciodată nu am fost cercetată discuplinar. În mod cu totul ciudat, într-un an de zile, am reuşit să am patru acţiuni discilinare, să fiu cercetată în peste 40 de acţiuni ale Inspecţiei Judiciare, să fie peste 18 dosare în care sunt implicată şi toate aceste lcururi seî ntâmplă ca urmare a faptului că mi-am făcut treaba. Nu sunt singura care sunt supusă acestor hărţuiri, sunt şi alţi procurori din DNA care au astfel de acţiuni”, a declarat Kovesi.

Citește și: Dragnea despre declarațiile PSD privind organizarea alegerilor și a referendumului în secții diferite: „Copiii spun lucruri trăsnite”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele