Laszlo Dioszegi: „Sepsi e singurul club fără contract cu vreo casă de pariuri” (AUDIO)

0
- Reclama -

Președintele clubului din Covasna răspunde după ce Marcel Pușcaș, omologul său de la FC U Craiova 1948, i-a acuzat echipa de „jocuri de culise” la meciul cu CFR Cluj.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist al anului

Formația olteană este în luptă directă cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru ultimul loc de play-off, atât pe teren cât și la comisii, unde speră să obțină rejucarea partidei directe, întreruptă de arbitru din cauza unor scandări xenofobe ale suporterilor craioveni.

Pușcaș a spus că CFR Cluj va pierde voit cu Sepsi, și chiar dacă ar pierde 1,5 puncte la înjumătățirea punctajului, va câștiga 6 puncte în play-off, în urma meciurilor directe. Conspirația nu a stat în picioare, iar confruntarea CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe s-a terminat la egalitate: 2-2.

Într-o intervenție la Sport Total FM, Laszlo Dioszegi a demontat acuzațiile oficialului de la Craiova și spune că echipa sa este singura din Superligă care nu are încheiat un contract de publicitate cu o casă de pariuri, tocmai pentru a nu exista suspiciuni:

Nu cred că cineva se gândește că FCSB joacă pentru Sepsi, că ar fi culmea. Eu am spus-o de o mie de ori și o spun a mia una oară, nu avem nicio relație cu CFR. Eu personal nici nu l-am văzut pe domnul Varga. Nu merge așa, domnul Dan Petrescu se duce în vestiar și zice băieților << Luați-o mai moale că nu vrem să câștigăm>>? Niște aberații. Și la clubul nostru dacă se întâmpla așa ceva, ziarele peste 10 secunde scriau că a intrat în vestiar și așa mai departe. Nu se poate, nici prin gând nu ne trece. Nu mai e fotbal, atunci de ce mai jucăm? Suntem singurul club care nu are contract cu vreo casă de pariuri. Singurul club, dacă vă uitați pe echipamentul nostru, nu avem niciun contract de reclamă, tocmai din cauza asta. Am avut oferte, dar am zis nu din start, nu vreau să am de-a face cu ei și punct. Ăsta e principiul nostru, nu vrem să avem treabă cu chestii din astea. Noi vrem să jucăm numai și numai corect, nu vrem să existe nici măcar o suspiciune. Am avut oferte de 70.000-100.000 de euro pe an”, a spus Laszlo Dioszegi.

- Reclama -

Interviul integral poate fi ascultat pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos.

https://sptfm.ro/laszlo-dioszegi-demonteaza-acuzatiile-de-blat-suntem-singurul-club-care-nu-are-contract-cu-vreo-casa-de-pariuri-tocmai-din-cauza-asta-sa-nu-existe-suspiciuni/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele