Linie de tren Viena – Satu Mare, 8 ore și 58 de minute

0

Compania feroviară de stat din Austria va introduce o nouă cursă ce va asigura legătura zilnică între Satu Mare și Viena. Trenul va traversa și județul Bihor, având oprire în stația Valea lui Mihai.

În programul ÖBB, trenul are prevăzută plecarea la ora 8:23, de la Satu Mare, iar ora de sosire în Gara centrală din Viena (Wien Hbf) este 17:21, călătoria durând 8 ore și 58 de minute, relatează portalsm.ro.

Trenul va circula zilnic, începând cu data de 15 decembrie 2019. Cursa a fost introdusă în programul ÖBB, însă prețul încă nu a fost afișat.

Trenul va avea 16 opriri intermediare: Carei (8:58) – Valea lui Mihai (9:46) – Nyirabrany – Debrețin (11:08) – Hajduszoboszlo (11:24) – Püspökladany – Karcag – Kisujszallas – Szolnok – Budapest-Keleti – Kelenföld – Tatabanya – Györ – Mosonmagyarovar – Hegyeshalom.

Citește și Ryanair lansează o nouă rută din București către Londra Southend

Trenul retur, Viena (gara centrală) – Satu Mare are plecarea la 10:42 și ajunge la Satu Mare după 9 ore și un minut, adică la 19:43.

Trenurile ÖBB circulă cu viteze de peste 200 km/h, dar nu și în România, întrucât acest tren va parcurge și un tronson de cale ferată care încă nu este electrificată.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele