Liviu Dragnea a făcut trafic de influență pentru Tel Drum

0

Victor Ponta a dezvăluit una din tentativele de trafic de influență pe lângă primul-ministru ale Liviu Dragnea, astfel scoțând la iveală și indiciile clare care dovedesc legătura strânsă dintre șeful PSD și Tel Drum.

Citiți și Pe surse: Adrian Țuțuianu vrea echipă cu Victor Ponta

”Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(…) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum? (…) Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (…) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Hotnews.

Fostul prim-ministru spune că liderul PSD este susținut de SRI și DNA, șefii serviciilor având cunoștință de afacerile ascunse și intervențiile la limita legii ale baronului de Teleorman.

”Serviciile de informatii, si DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte multi ani. Unde a fost protectia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a facut nimic in acesti ani, e o intrebare la care eu nu am raspuns, nu stiu daca il aveti dvs. Dar e clar ca e o protectie, totusi”, a mai spus Ponta.

Fostul premier susține că inclusiv la nivel de Guvern, Liviu Dragnea a ajuns să se certe cu Dan Șova, ministru al Marilor Proiecte la momentul respectiv, pentru că dezavantajaze Tel Drum.

”Am avut destule discutii pe tema CNADNR-ului (n.r. Compania Nationala de Drumuri), pe tema…daca nu ma insel, conflictul intre domnul Dragnea si domnul Sova a pornit de la CNADNR, dupa aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (…) faptul ca este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta”, a mai dezvăluit Victor Ponta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele