Liviu Dragnea în ședința CEx: “Tudorel Toder blochează amnistia și grațierea”

0

Aspecte mai puțin știute ies la iveală din ședința tensionată a Comitetului Executiv Național al PSD (CExN). În afară de problema Scrisorii publice adresate de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, o a II-a mare problemă a fost cea a actului legislativ privind amnistia și grațierea.

Surse participante la ședința CExN al PSD susțin pentru STIRIPESURSE.RO că președintele Liviu Dragnea i-a informat pe colegii săi că omul care blochează tot este ministrul Justiției. Tudorel Toader ar fi apelat la tot felul de stratageme, s-ar fi ascuns în spatele a tot felul de proceduri doar ca să tragă de timp.

Liviu Dragnea susține că există un draft de Ordonanță de Urgență (n.a. lucru negat în public) dar că acesta a fost lăsat deoparte de Tudorel Toader.

”La atmosfera care a fost în plenul CExN, soarta lui Tudorel Toader pare a fi pecletuită”, susține aceeași sursă.

La proxima remaniere, pe lângă rebelii căzuți în dizgrație, în fruntea listei de remaniați s-ar regăsi și Tudorel Toader, văzut acum ca principalul obstacol pentru adoptarea Amnistiei și Grațierii.

Citește și Dăncilă către Dragnea:Dacă se va merge pe amnistie și grațiere riscăm activarea Articolului 7 și suspendarea fondurilor europene

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele