Liviu Dragnea prezent la Ceremonia comemorativă a Centenarului Bătăliei de la Mărăşeşti

0

Președintele Camerei Deputaților a fost prezent duminică, 6 august alături de Preşedintele României Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose în Vrancea, la Ceremonia comemorativă a Centenarului Bătăliei de la Mărăşeşti, unde s-au depus coroane de flori. La acest eveniment au luat parte şi alţi oficiali.

Citiți și Mărăşeşti – Mărăşti – Oituz: ”Pe aici nu se trece!” – 100 de ani

Guvernul a aprobat în iulie un buget de circa 4,2 milioane euro pentru evenimentele dedicate Centenarului în judeţul Vrancea, însă aproape trei sferturi din sumă a fost destinată unor lucrări de infrastructură.

„La Mărășești, la Mărăști și la Oituz a fost salvată țara cu arma în mână. A fost salvat statul român, au fost salvate demnitatea și onoarea poporului român, a fost salvată istoria României.

Fără jertfa de sânge de la Mărășești, de la Mărăști și de la Oituz, nu ar fi fost posibilă Marea Unire care a urmat, nici epoca de prosperitate și progres, nici generația care a modernizat țara și nici tradiția democratică cu care astăzi stăm, cu fruntea sus, alături de celelalte state europene.” a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele