Liviu Dragnea vrea adoptarea legii insolvenței, lege care vizează și lovește direct în Realitatea tv

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că trebuie adoptată legea insolvenței, subiectul fiind discutat cu premierul Viorica Dăncilă și cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Am avut o discuție cu domnul Tăriceanu și doamna Dăncilă să amânam cu o săptămână, dar legea insolvenței trebuie adoptată. Ce să lăsăm toți șmecherii să profite cu tupeu. Discutăm și de chestiuni penale la insolvență. Ca și protocoalele. Unii spun că sunt legale, alții că nu-s legale. Altă sursă de teamă. Cei care au semnat protocoalele sunt pasibili să fie pedepsiți. Gândiți-vă la procurorii care au încălcat legea”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Nu știu dacă ați remarcat ce agitație a fost în CSM pentru a nu se adopta secția de investigatre a magistraților. Acea secție când va intra în vigoare, primul lucru catre o să iasă în public o să vedem câte dosare au fost făcute judecătorilor, cu scopul de presiune și șantaj”, a mai spus liderul PSD.

Zilele trecute, Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, susţine că Liviu Dragnea pregăteşte o modificare legislativă în domeniul insolvenţei, cu scopul precis de a închide Realitatea TV. Detalii AICI!

Citește și Dragnea vede o conspiraţie europeană împotriva PSD:Vor să aibă în continuare majoritatea, vor ca regulile să fie făcute de ei

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele