Liviu Vasilescu, șeful Poliției, nu vrea să demisioneze

0

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță că șeful Poliției, chestorul Liviu Vasilescu, nu va demisiona din funcție, așa cum au transmis pe surse mai multe instituții media.

 

Poliția simte nevoia să aducă explicații suplimentare despre întâlnirea dintre chestorul Vasilescu și alți șefi de poliție cu membri ai clanului interlop Duduianu. Întâlnirea a avut loc în noaptea dinaintea înmormântării interlopului Emi Pian, cu scopul de a preveni apariția unor violențe și a unui focar de infecție cu Covid-19.

Sigur, șefii poliției nu sunt la fel de atenți în cazul fetelor rapite, violate și omorâte în cazul Caracal, nici în cazul altor persoane traficate de calnurile criminale de interlopi, orice nume ar avea: Duduieni, Sportivi, Camatari etc.

IGPR arată că întâlnirea nu putea avea loc la sediul poliției pentru că exista riscul ca interlopii să nu vină, iar lipsa comunicării imediat după producerea evenimentului e pusă pe seama faptului că operațiunea forțelor de ordine nu s-a încheiat imediat după înmormântare.

Poliția Română, noi explicații despre întâlnirea de taină cu Duduienii

Poliția folosită ca scut de șeful Poliției

(…) șeful Poliției Române și-a făcut datoria în mod eficient, rezolvând o problemă complicată, conform regulilor scrise sau cutumiale ale instituției noastre.

Vom informa opinia publică despre toate detaliile finale ale acestui caz și promitem transparență totală. În același timp vom devoala în mod operativ și orice gen de manipulare dedicată unor scopuri de destabilizare a activității instituției noastre.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele