Ludovic Orban, replică dură pentru Călin Popescu Tăriceanu: Atât vă duce mintea! De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere

0

Ludovic Orban, preşedintele PNL, lansează un atac dur la adresa liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a afirmat că cei care l-au votat pe Klaus Iohannis  au facut-o pentru că “atâta îi duce mintea”.

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi al ALDE, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu are niciun interes politic să o revoce pe şefa DNA şi să ia măsuri cu privire la abuzurile din Justiţie, pentru că electoratul său vrea “sânge pe pereţi”.

“Atâta îi duce mintea (pe votanţii lui Iohannis – n.r.)”, a afirmat Tăriceanu, adăugând că acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că unii dintre votanţii preşedintelui sunt oameni cu pregătire.

Drept replică, liderul liberalilor l-a acuzat pe șeful Senatului că îi jignește pe români ”prin afirmații stupide și pline de invidie și ranchiună”.

Citeşte şi Ludovic Orban a anunțat că PNL va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD ALDE

 

“6.288.769 de romani au votat in turul al doilea cu Klaus Johannis. Cu ei va razboiti, domnule, pardon, tovarase Tariceanu. Pe ei ii jigniti prin afirmatiile stupide si pline de invidie si ranchiuna care va scapa pe gura, precum otrava din gura sarpelui. Printre ei se afla si peste 150.000 dintre cei 508.572 de votanti ai dumneavoastra din primul tur, care nu v-au ascultat indemnurile disperate de a vota candidatul PSD in turul II, ci l-au preferat pe Klaus Johannis. Si pe acestia ii dispretuiti si ii jigniti. Niciun om politic care se cearta cu electoratul nu face multi purici. Dar, la cat va pasa de oameni, inclusiv de oamenii care v-au sustinut, nu-i de mirare ca va permiteti sa jigniti pe oricine, pentru simplul fapt ca si-a exprimat o optiune. Nu pot decat sa va transmit, in numele multora dintre cei pe care i-ati jignit, ca aveti o singura scuza: “ATAT VA DUCE MINTEA ! “. Si, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a scris pe Facebook Ludovic Orban.

 

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele