Luptătorul Sorin Mihalescu și-a luat o lună de concediu fără plată pentru a fi voluntar la Spitalul Județean din Suceava

0

Sorin Mihalescu, component al lotului naţional de Kickbox al României, și-a luat o lună de concediu fără plată pentru a deveni voluntar la Spitalul Județean Suceava. Orașul este primul din România aflat în carantină din cauza coronavirus COVID 19.

 

”Respect Sorin Mihalescu!! Este un voluntar din Suceava care şi-a luat o lună concediu fără plată, și-a trimis copilul şi soția de acasă să îi protejeze și este în prima linie la Spitalul Județean de Urgență Suceava, la primiri urgențe!!! Jos pălăria!!! Suceava suntem noi şi are oameni adevărați!! Doamne ajută!!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Buliga, președintele Uniunii Judeţene CNSLR Frăţia Suceava.

Sursa foto: monitorulsv.ro

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit publicației, sunt mai mulți suceveni care au răspuns imediat apelului de a ajuta cadrele medicale din cea mai mare unitate medicală din județ, după ce au făcut cursuri de voluntari organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Sorin este antrenor personal și a făcut parte din lotul naţional al României care a participat spre finele lui 2018 la Campionatul Mondial Unificat de Kickbox. Competiţia, care a avut loc în localitatea Carrara, din Italia, a beneficiat de un record de participare, pe tabloul de concurs aflându-se nu mai puţin de 5.000 de luptători, din 107 ţări. Sorin Mihalescul a reuşit un parcurs foarte bun, izbutind să obţină medalia de bronz a categoriei 74 de kilograme la stilul K1 light.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele