„Madame la presidente”: Pe Macron l-ar prinde bine statutul de văduv

0
- Reclama -

Pe Macron l-ar prinde bine statutul de văduv. Cel puțin asta cred unii dintre apropiații președintelui Franței, Emmanuel Macron. Este pe scurt opinia regăsită în volumul  „Madame la presidente”, scris de două jurnaliste franceze.

Lucrarea o descrie pe soţia preşedintelui francez ca fiind o femeie manipulativă, care l-a presat pe soţul ei mai tânăr să devină şef al statului. Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, nu este bine văzută de apropiaţii preşedintelui în vârstă de doar 41 de ani.

„Visează că ea moare”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru autoarele Ava Djamshidi şi Nathalie Schuck, care sunt colaboratoare ale publicaţiei Le Parisien. Potrivit unor consilieri, Macron ar avea mai mult succes dacă ar fi singur.

„Pentru ei, văduvul care suferă ar fi ceva minunat. Ei (n.e. – consilierii) sunt îndrăgostiţi de Macron. Noaptea, visează că o fac [pe Brigitte] să dispară”, a mai declarat sursa.

Autoarele îi numesc pe „locotenenţii” tineri ai lui Macron „mormoni”. Unul dintre ei este Ismael Emelien, în vârstă de 31 de ani. Acesta este co-fondatorul mişcării „En Marche!”, care l-a ajutat pe Macron să devină preşedinte. Un alt „mormon” este Stephane Sejourne, în vârstă de 33 de ani, fostul director de campanie al preşedintelui.

- Reclama -

Cartea „Madame la presidente” este publicată de editura Plon şi apare într-o perioadă dificilă pentru Macron, când popularitatea preşedintelui a scăzut pe fondul protestelor masive care au avut loc în Franţa.

Citește și Reacţii BREXIT: Macron și Kurz exclud noi negocieri cu Londra, iar Dublinul se pregătește de un „no deal”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele