Madonna, recital surpriză dedicat weekendului comunităţii LGBTQ din New York

0
Madonna, LGBTQ New York
Madonna, LGBTQ New York

Madonna, recital surpriză dedicat weekendului comunităţii LGBTQ din New York. Madonna a dat startul weekendului dedicat comunităţii LGBTQ din New York cu un recital surpriză susţinut la o petrecere organizată la hotelul The Standard.

 

Cântăreaţa a interpretat două piese, iar prezenţa ei a fost marea surpriză a serii de joi, când a avut loc evenimentul Boom x Pride, la care au participat şi Kaytranada şi DJ-ii Honey Dijon, Misshapes şi Eli Escobar.

Madonna, care a purtat mănuşile din celebrul videoclip „Material Girl” şi un costum negru din piele cu multe curele, a cântat piesele „I Don’t Search I Find” şi „Hung Up”.

La petrecere au fost invitaţi, între alţii, Anderson Cooper, Andy Cohen, Billy Eichner, Zachary Quinto, Lance Bass, Adam Lambert, Jon Batiste şi Lady Fag.

Vezi și Vosganian: Păi cum să crească natalitatea dacă USR susţine LGBTQ?

„Să sărbătoresc Pride fără oameni ar fi fost o tragedie pentru mine”, le-a spus cântăreaţa în vârstă de 62 de ani celor przenţi. „Nu luaţi nimic de-a gata, pentru că niciodată nu ştiţi ce ne aşteaptă după colţ. Învăţaţi să vă iubiţi”, a adăugat ea.

Aflată acolo pentru a strânge donaţii în sprijinul Ali Forney Center şi Haus of US – grupuri activiste pentru drepturile LGBTQ -, Madonna a scos la licitaţie, împreună cu actorul Zachary Quinto, trei fotografii polaroid pentru 10.000, 25.000 şi 25.000 de dolari. Împreună, ei au strâns peste 100.000 de dolari, fiecare depunând o donaţie de 25.000 de dolari.

Vezi video complet aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele