MAI a achiziţionat peste 8,2 milioane de măşti

0

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că pregătirea alegerilor de duminică este în grafic, iar pentru asigurarea protecţiei sanitare au fost cumpărate peste 8,2 milioane de măşti, 3,3 milioane de mănuşi de unică folosinţă şi 50.000 de litri de dezinfectant.

 

Pentru asigurarea bunei derulări a procesului electoral, paza secţiilor şi asigurarea ordinii publice vor fi implicaţi peste 40.000 de angajaţi ai MAI.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că pregătirile pentru alegerile de duminică sunt în graficul stabilit anterior.

”Pentru asigurarea măsurilor de protecţie sanitară pe timpul procesului de votare, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost achiziţionate şi distribuite către instituţiile prefectului peste 8,2 milioane de măşti faciale de uz medical, 3,3 milioane de mănuşi de unică utilizare şi 50.000 de litri de substanţă pentru dezinfecţia mâinilor. Totodată, Ministerul afacerilor interne a finalizat şi procedura de achiziţie pentru timbrele autocolante şi ştampilele cu menţiunea votat”, a anunţat Vela.

Descinderi DNA în legătură cu achiziții de aparatură medicală la spitale COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele