Maia Sandu l-a primit la Chişinău pe ministrul Apărării al Franţei

1
Maia Sandu
Maia Sandu
- Reclama -

Preşedinta Maia Sandu l-a primit la Chişinău pe ministrul Apărării al Franţei, Sébastien Lecornu, căruia i-a mulţumit pentru sprijinul puternic oferit de ţara sa în parcursul european, dar şi pentru susţinerea acordată la întărirea securităţii şi apărării naţionale.

 

”În contextul războiului de la hotar, suportul Franţei în domeniul securăţii ne va ajuta să fim mai rezilienţi la provocări şi să contribuim la construcţia unei Europe mai puternice şi unite”, a transmis Maia Sandu.

”Preşedinta Maia Sandu l-a salutat la Chişinău pe ministrul Apărării al Franţei, Sébastien Lecornu, cu care a discutat despre dinamica excelentă a relaţiilor bilaterale de prietenie şi întărirea capacităţilor de apărare ale ţării noastre. Şefa statului a remarcat că este prima vizită a unui ministru de apărare din Franţa, fapt care demonstrează nivelul înalt de încredere între ţările noastre.

Clujul vrea să facă bani și energie verde din gunoaie

- Reclama -

Preşedinta i-a mulţumit ministrului Lecornu pentru sprijinul puternic oferit de ţara sa în parcursul european, dar şi pentru susţinerea acordată la întărirea securităţii şi apărării naţionale”, a transmis Preşedinţia Republicii Moldova, îmtr-un comunicat oficial.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele