Maldive, Republica Dominicană, Tanzania, Mexic, Egipt, Costa Rica şi Kenya cele mai căutate destinații de vacanță

0

Vaccinul aduce speranţa revenirii la normalitate şi, cel mai probabil, vor exista ţări care vor permite intrarea doar a turiştilor vaccinaţi, a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, CEO Eturia, touroperator specilizat pe destinaţii exotice.

Acesta spune că promovează destinaţiile care au graniţele deschise, care nu se află pe lista galbenă, iar în centrul atenţiei se află acum Maldive, Republica Dominicană, Tanzania, Mexic, Egipt, Costa Rica şi Kenya. Stoica estimează totodată o creştere a numărului celor care vor opta pentru mutarea biroului într-o destinaţie ”cu mult soare” pentru două-trei luni.

”Industria de turism a fost poate cea mai afectată de această pandemie. Bineînţeles că şi Eturia a resimtit din plin efectele. Încă din februarie am conturat primele scenarii de criză, care să ne ajute să depăşim această provocare. Am investit în tehnologie pentru a eficientiza procesele de lucru, am regândit modelul de business pentru mai multă flexibilitate, am intensificat sesiunile de training pentru angajaţi, am gândit proiecte speciale pentru turiştii noştri loiali, am monitorizat permanent piaţa şi am lansat produse în perfectă armonie cu noile norme şi condiţii de călătorie. Promovăm destinaţiile care au graniţele deschise, care nu se află pe lista galbenă şi care primesc turiştii români. În centrul atenţiei în acest moment se află Maldive, Republica Dominicană, Tanzania, Mexic, Egipt, Costa Rica şi Kenya (la momentul realizării interviului, Maldive şi Republica Dominicană nu se aflau pe lista galbenă, n.r.)”, spune Sorin Stoica.

Potrivit acestuia, în 2021, turistul român va fi mult mai responsabil, mai atent cu mediul înconjurător şi va pune accent pe calitatea serviciilor, va prioritiza siguranţa atunci când va decide să îşi rezerve o vacanţă.

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului se delimitează de “presupusele călugăriţe” care fac propagandă anti-vaccinare

 

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele